Skip to content

Tre måder at forny din indretning på

Uanset hvor godt man er lykkedes med at indrette sit hjem, så har man brug for fornyelse engang imellem. Du har sikkert selv prøvet at have den der enorme lyst til at rykke rundt på sofaen og spisebordet eller lignende, bare fordi der skulle ske noget nyt i hjemmet. Den følelse kender jeg alt for godt, og derfor har jeg samlet tre tips til, hvordan du kan forny din indretning, uden at det er ensbetydende med, at du skal foretage alt for store ændringer.

 

Tapet

I dag er væggene i de fleste danske hjem hvide. Det er det naturlige valg, når man ønsker et simpelt og lyst rum, men er din øvrige indretning lige så simpel, kan det godt være lidt kedeligt. Derfor kunne det være, at du, ligesom så mange andre lige nu, skulle prøve kræfter med tapet. Tapet er blevet toptrendy igen, og det kan virkelig skabe en god effekt, hvis man bruget det rigtigt. Du kan finde inspiration ved at besøge tapeteksperten, som har et stort udvalg af tapeter med alle mulige mønstre og motiver.

 

Planter

Grønne planter bør være en fast del af et hvert hyggeligt hjem. Planterne tilfører noget naturlig charme til indretningen, hvilket gør, at det er blevet en af de foretrukne måder at pynte stue, køkken, værelse og så videre på. Har du ikke allerede givet din hjem dette grønne præg, så kan dette være den oplagte måde at skabe noget fornyelse. Der er rigtig mange muligheder med planter, og det handler sådan set bare om at finde nogen, du synes er pæne. Vil du ikke have for meget besvær med at passe på dem, kan du købe sukkulenter og kaktusser, som stort set holder til alt. Har du bare en lille smule grønne fingre, kan du prøve dig ad med nogle større stueplanter. Du vil hurtigt finde ud af, at det virkelig liver op i et rum og giver det et mere naturligt udtryk.

 

Detaljer

En anden måde at forny din indretning er ved at kigge lidt på de små detaljer, som gør dit hjem unikt – vaser, billeder, figurer osv. Er der nogle, der har stået der lidt for længe, og som du måske alligevel er blevet lidt træt af at kigge på? Så kan det være en god ide at købe lidt nyt eller finde noget nyt frem fra gemmerne. De fleste har flere pyntegenstande, end de har plads til at have stående, og det er en nem måde at tilføje noget nyt i din indretning.