Skip to content

Øl til jul og en til mig

Jeg tog for mange år siden ølbrygning op som en hobby, og nu er der mange, som kommer og spørger, om jeg ikke kan brygge noget øl til højtider og til fester og så videre, så det er gået fra en hobby til et mindre hyggefirma. For det er hyggeligt, og det giver mig noget at gå og hygge om, når der nu er et år mere, til fruen går på pension og skal gå og hygge med mig i hverdagen.

Jeg tog for mange år siden et kursus i ølbrygning, og de havde dengang nogle enkelte leverandører, men udvalget var sparsomt. Det er det ikke længere, der er kommet mange leverandører af både remedier og råvarer. Men jeg er så heldig, at jeg for et par år siden fandt en leverandør, som brænder for ølbrygning, og som altid er klar med det bedste, der er på markedet, og det er hver eneste gang, de leverer det bedste.

Jeg bruger kun den ene nu

Det var mig fjernt at skulle bruge kun den ene forhandler, men efter jeg handlede med dem første gang og havde fået en lang snak med deres kundeservice, så var jeg ikke i tvivl. Det har været fantastisk for min øl, fordi jeg for eksempel har kunnet brygge en lager for første gang, efter jeg skiftede til dem som leverandører.

Ølbrygning er en kunst, og det er rart med leverandører, som har en passion for det, de leverer råvarer og udstyr til. Det giver en ekstra dimension, og at de så også leverer hurtigt og til gode priser er med til, at jeg ikke vil handle andre steder. Alle, som har spurgt mig, hvem jeg bruger som leverandør, får at vide, at jeg bruger den bedste og kun dem, for ingen anden har kunne matche dem på hverken service, pris eller noget tredje.