Skip to content

Nyt til håndleddet

Jeg har i en del år nu haft en lidt dyr hobby, jeg samler nemlig på ure. Det startede for over 30 år siden, og jeg har nu lidt over 50 ure, som jeg kan vælge imellem. Jeg har nu sat mig i hovedet, at jeg vil have et par stykker, som er lidt mere moderne i deres udtryk, men de må gerne være lidt minimalistiske samtidig. Jeg har kigget meget på et Daniel Wellington ur, som er helt i sort og med en solid lærredsrem.

Jeg ved heldigvis, hvor jeg skal få fat i det ur, som jeg er på jagt efter, for jeg fandt for et par år siden en hjemmeside, som altid har det, jeg er på jagt efter – og til en rigtig god pris.

Jeg har handlet med firmaet mange gange nu, og jeg er imponeret over, at de har så stort et udvalg og så gode priser. Desuden er deres kundeservice altid klar med et hurtigt svar, og den bedste service du får noget sted.

Alt spiller bare hos dem

Alle deres ure kommer selvfølgelig med de samme garantier og certifikater, som du får i din lokale guldsmed, men deres priser er noget lavere, end det de tager de fleste andre steder.

De har også en fantastisk hurtig levering, og det er hver eneste gang, de leverer hurtigt. Jeg har i hvert fald ikke oplevet, at de ikke har leveret inden for få arbejdsdage, og de gør det uden meromkostning for kunderne.

Jeg har ikke fundet andre steder, som giver samme service, og som også har så gode priser og så stort et udvalg, så indtil jeg finder det – og jeg tvivler på, det findes – så ved jeg godt, hvor jeg handler mine nye ure, og hvem jeg anbefaler til venner og bekendte, som har den samme interesse i ure, som jeg har.