Skip to content

Gør vinterferien sjovere for dit barn

Det er dejligt at holde vinterferie med sine børn, men det kan også være stressende. Mange praktiske ting skal huskes, der skal tages hensyn til børnene, og så skal de også underholdes undervejs. Keder børnene sig alt for meget, vil det nemlig have en negativ indflydelse på resten af stemningen. Men hvad kan du gøre for at gøre vinterferien sjovere for dit barn? Det kan du læse mere om lige her, hvor vi giver dig gode råd dertil.

 

Tag i badeland og find den indre vandhund frem

Vinterferien er det perfekte tidspunkt at tage i badeland på. Her er I indendørs, og vejret har derfor ingen betydning. Børnene får masser af mulighed for at lege og finde deres indre vandhunde frem. Dette vil uden tvivl gøre dem trætte om aftenen.

 

Der findes mange svømmehaller og badeland rundt omkring i landet, og er I på udkig efter de helt store badeoplevelser, bør I besøge Aqua Forum Horsens, DGI-byen eller Lalandia.

 

Køb en Trunki børnekuffert, og gør rejserne sjovere

Uanset om I skal i sommerhus eller ud at rejse i vinterferien, skal børnene have pakket en masse ting. I kan selvfølgelig pakke alle tingene i jeres egne tasker, men hvorfor ikke gøre noget sjovt ud af pakningen?

 

Med en Trunki børnekuffert får barnet sin helt egen kuffert, der er formet som et sjovt dyr. Barnet kan også sidde ovenpå kufferten, hvorefter I kan trække barnet afsted. Dette er sjovt, uanset om I skal på bilferie, flyvetur eller blot i sommerhus. Se et stort udvalg af Trunki børnekufferter her https://farmorsoutlet.dk/kreativ-legetoj/trunki-kuffert-og-trunki-boostapak.

 

Vær kreative i køkkenet med bagning

Det behøver ikke at koste mange penge at underholde børnene. Faktisk kan I bare gå i køkkenet med en masse lækre ingredienser og kaste jer ud i bagning. Vælg gerne børnevenlige opskrifter, så barnet kan være med til at bage.