Skip to content

Franske Døre: Lille Investering – Stor Skønhed.

Hvad søren er franske døre? Og hvor kommer de fra? Fra Frankrig naturligvis. Historien om de franske døre går helt tilbage til det 17. århundrede, da Frankrig var i krig med Italien. En fransk dør, også kendt som et fransk vindue, er en lys dør, der har glasruder, der strækker sig over det meste af længden, og normalt kommer franske døre som et par. De originale franske døre var konstrueret af individuelle, enkeltpanderede stykker glas og træ – så de var faktisk vinduer. Men over tid er franske døre blevet meget populære på grund af deres klassiske og smukke design.

Franske døre er blevet et populært valg for mange boligejere og som døre kontorbygninger, fordi de giver lys i rummet, og så fungerer de selvfølgelig også bare som døre. Det er ganske enkelt. Overvejer du at investere i et par franske døre, er her fire facts om franske døre, som du sikkert ikke kendte til:

Franske døre giver nem adgang til din gårdhave eller terrasse
Franske døre er perfekte til varme sommerdage. Du kan nemt komme udendørs med sådanne smukke døre.

Franske døre er energibesparende
Da franske døre er primært lavet af glas, og derfor kan disse typer døre medføre en utrolig mængde naturligt lys. Hvis du får flotte franske døre, skal du have gode låse på, så de ikke kun giver et øget niveau af sikkerhed, men forbedrer også energieffektiviteten.

Franske døre kan gøre et kedeligt værelse et smukt
Selvfølgelig er franske døre yderst funktionelle, men de franske døres primære funktion er deres æstetiske egenskaber. Franske døre kan skabe en dramatisk indvirkning på dit hjem og give det et romantisk eller klassisk look.

Franske døre er en værdifuld investering
På grund af deres æstetik er franske døre en god investering. Ved at vælge denne type dør kan du øge den potentielle salgsværdi af dit hjem.
Hvis du overvejer at sælge din bolig, bør du drøfte med din lokale ejendomsmægler, om franske døre er en god investering til dig hjemme. Han synes med garanti, at det er en fremragende idé.