Skip to content

Det rigtige udstyr

Hvis der er en ting, som jeg har lært i min tid i England som ung pige i huset, så var det, at en kop te skal smage rigtigt, og der er ingen grund til, at du går ned på udstyr. Så derfor var jeg på jagt efter en rigtig tekande, for den jeg havde haft indtil nu, klarede ikke en tur på gulvet, så nu måtte jeg lave min te i en mindre korrekt kande.

Den helt rette

Jeg ledte højt og lavt, og det var lige før, jeg måtte give op, da jeg faldt over en side, hvor de ikke kun havde et stort udvalg af tekander, men også af te. Efter en kort snak med deres kundeservice, så var jeg ikke i tvivl, de vidste, hvad de snakkede om, og de var meget professionelle og engagerede.

Jeg fandt den tekande, som jeg gerne ville have og fik placeret min ordre gennem https://www.carstensens-tehandel.dk/kander-og-tilbehor/tekander.html, og der er ikke noget, som hedder en billig kande, men det til trods, så var deres priser meget konkurrencedygtige.

Hurtige som lynet

Så var der bare at vente, det gjorde jeg så, og jeg havde nu forventet, der ville gå et par uger, før jeg fik min kande, men til min store overraskelse, så holdt de den leveringstid som kundeservice havde lovet mig, for der gik ikke mange arbejdsdage, før jeg kunne hente min nye tekande og lidt te nede hos den lokale pakkepost.

Kvaliteten var helt i top, og jeg kunne nu brygge en rigtig god kop te og selvfølgelig smage på den te, som jeg havde bestilt samtidig, noget som jeg bestemt ikke fortrød, for ikke kun tekanden, men også deres te, er i særklasse det bedste jeg har fået.

Jeg har handlet med dem flere gange siden, og hver gang leverer de noget af det bedste, du kan forestille dig, og det er noget, som er sjældent i vore dage.