Skip to content

Der er brug for en tekande

Jeg indrømmer gerne, at der var engang, hvor te var noget, der kom i breve, og som jeg kunne købe i supermarkedet. Hvor har jeg dog snydt mig selv for mange gode smagsoplevelser og en tro på, at det var som rigtig te. Men en af mine veninder serverede noget helt anderledes og lækkert, efter hun havde været i Kina, og så var jeg solgt. Jeg måtte lære teens verden bedre at kende, og det betød farvel til tebrevene og goddag til rigtig brygning.

Det krævede lidt mere end det

Jeg skulle finde noget god te. Jeg skulle have nogle tebreve, og jeg skulle bestemt også have mindst én tekande. Det var så lækkert med god te, og jeg kunne mærke, at det var min nye drik. Jeg har aldrig været så glad for kaffe, så det var rart at finde noget, der var noget ved. Derefter gik jagten ind, og te kan man selvfølgelig købe på nettet.

Jeg fandt nemlig en hjemmeside med et så stort udvalg af te, at jeg blev helt i tvivl om, hvad jeg skulle vælge. Så jeg ringede til kundeservice for at beskrive den te, jeg havde fået hos min veninde, og der gik ikke lang tid, før de havde nogle forslag til, hvad jeg kunne prøve at bestille. Jeg tog lidt af det hele og glædede mig til leveringen. Jeg bestilte ikke kun te, men også to smukke kander, som jeg kunne brygge teen i.

Superb hele vejen igennem

Tekanderne er fine og perfekte, og teen smager himmelsk. Det bliver svært at vælge bare en af dem ud som min favorit, især når der er så mange andre at vælge mellem. Lækkert er det, og det ser så godt ud at servere de skønne dråber i en perfekt tekande til både mig selv og til mine gæster.