Skip to content

Den store dag

Hvis der var en dag, som min kone havde set frem til med spænding, så var det hendes bryllupsdag. Alt skulle være perfekt, og der var intet, som måtte overlades til tilfældighederne.

Det tog mange samtaler, og jeg var ved at give op, da min kone endelig fandt det perfekte sted til bryllup i århus. Vi var så heldige, at vi lige skulle snakke med de sidste steder, inden vi besluttede os, da vi kom til at snakke med dem, som kom til at holde vores bryllup, og det er vi mere end glade for.

En dag med det hele

Vi tog en snak med dem, og vi troede, at det var en lille løgn, de prøvede at binde os på ærmet, men vi tog chancen alligevel, og det fortrød vi på ingen måde. Det skulle nemlig vise sig, at de ikke kun leverede alt det, som de havde lovet os, men faktisk leverede så meget mere og var den primære grund til, at vi fik en dag, som på alle måder var som et eventyr.

I hele perioden op til dagen var de i kontinuerlig kontakt med os, de sikrede, vi altid var på forkant med det, som vi havde arrangeret, og vi følte os i trygge hænder.

På selve dagen var vi selvfølgelig lidt nervøse, men alt forløb så gnidningsfrit, som det kunne, og både maden, serveringen, vinen og alt andet, som de havde sikret til os, samt den fantastiske kage, var i en kvalitet, som vi slet ikke kan forstå ikke ville koste os en mindre formue. Men nej det gjorde det ikke, for selvom de leverede på alle parametre, så var prisen bestemt ikke urimelig, og det er kun noget, som vi kan være tilfredse med.

Lokationen er unik, lige som det, de leverer, og det er med den bedste samvittighed, vi giver dem vores bedte anbefalinger, om det er til bryllup eller til firmafesten, så er det her den skal holdes.