Skip to content

Den nemme og professionelle måde at vise dit produkt frem på

Når du skal lave en udstilling, der nemt viser dine produkter frem, så er der mange måder at gøre det på. Jeg foretrækker selv et roll up-system, for med det kan du nemt sætte en professionel stand op alle steder, om det er indvendigt eller udvendigt, så alle, der kommer forbi, kan se dig og får lyst til at vide mere.

Form og farver har stor betydning

Hvis du skal brug roll up-systemer, så er det rigtig vigtigt, at alt fra størrelse til tryk sidder lige i skabet. For os var det rigtig vigtigt at kunne få den helt rigtige gule farve, som vores logo er så kendt for. På afstand og helt tæt på skal trykket være helt perfekt, og det skal samtidig kunne holde til vind og vejr.

En anden ting, der er vigtig med et roll up-system, er, at det skal være rigtig nemt at slå op. Det er ikke noget, vores sælgere skal bruge for lang tid på, hverken i starten af arbejdsdagen eller når denne er slut. For det første vil det ikke virke professionelt, for det andet skal hele systemet vise kvalitet, for det er det, vi står får.

Sidst men ikke mindst skal det kunne holde til at blive brugt, for det skal sættes op mange gange og mange forskellige steder. Der skal være den rette sammenhæng mellem pris og kvalitet, og jeg foretrækker, vi skifter dem ud, når vi har et nyt budskab eller en ny vare, vi gerne vil sælge.

Vælg dem, der har denne holdning til kvalitet

Derfor vælger vi kun forretningspartnere, der på samme måde som os går op i deres brand, der har god fokus på kvaliteten, og som altid er til at tale med. Det giver perfekte resultater, og det er helt sikkert det, der er med til at sikre, at der løbende kommer større fokus på vores varer.