Skip to content

De kan jo godt

Brunch et koncept, som snart burde have overlevet sig selv, men det er som om at danskerne ikke kan få nok af det, de er vilde med det i alle afskygninger, og der er flere og flere, som byder på brunch på samme måde, som de byder på frokost eller en god middag.

Men det skal være lækkert

Det værste af det hele er, at det ofte er i en elendig kvalitet, og der er ikke rigtig nogen, som gør andet end at spise det og så lade stå til. Så da min bror og hans kone inviterede på brunch til deres kobberbryllup, så stod jeg ikke og dansede glædesdansen over maden. Men det skulle jeg komme til, for min bror havde bestilt hos http://ebuffet.dk/brunch/, hvor den mad vi fik virkelig var blevet tilberedt, som var det på en michelinrestaurant, vi skulle spise.

Jeg stod sammen med min bror, da de kom med maden, og allerede der fortalte duften mig, at min bror havde skudt papegøjen, og jeg fik ret. Den brunch, de havde bestilt, var rigtig god, alle elementer var løftet op på et niveau, som jeg ikke tidligere har oplevet med hverken catering eller med brunch.

Så lækker mad

Der var mange andre af gæsterne, der som jeg fik en fantastisk oplevelse med denne brunch, og alle roste det friske hjemmebagte brød, de lækre små quiche, som var frisklavede og af årstidens råvarer, så det var helt frisk, noget som man ikke ser så tit.

Det hele blev leveret til tiden, og det var frisklavet og velsmagende, og til trods for alt det, som vi fik, så var prisen langt under, hvad jeg troede, det ville koste, og jeg er da glad for, at jeg til mine egen fødselsdag nu kan få en brunch, som jeg ved er velsmagende og lækker og det endda uden at betale en formue.